즐겨찾기 | 메인 로그인 | 회원가입 |  사이트맵 |  6 (회원 0)  

Home >  자료실 >  김성수 찬양곡

Why Me Lord (2011년11월06일 설교 중)
트랙백

Why Me Lord (2011년11월06일 설교 중)

Why me Lord ?

Why me Lord, what have I ever done to deserve even one of the pleasures I`ve known
주님, 제가 아는 행복을 즐길만한 어떤 일을 내가 한 적이 있는지요
Tell me Lord, what did I ever do that was worth loving you or the kindness you`ve shown
말해주세요 주님, 내가 당신이 보여준 친절에 보답하거나 당신을 사랑할 가치가 있는
어떤 일을 한 적이 있는지 말이에요

* Lord help me Jesus, I`ve wasted it so help me Jesus I know what I am
주님 도와주세요. 모든걸 낭비했어요. 내가 내 자신을 잘 알고 있으니 도와주세요,
now that I know that I`ve needed you so help me Jesus, my souls in your hand
이제 당신이 너무나 필요하단 걸 내가 아니 나를 도와주세요. 내 영혼은 당신 손에 달렸습니다

Try me Lord, if you think there`s a way I can try to repay all I`ve taken from you
당신으로부터 받아온 모든 것들을제가 갚을 수 있는 방법이 있다고 주님께서 생각하신다면 저를 시험하세요
May be Lord, I can show someone else what I`ve been through myself on my way back to you
아마도 다른 사람에게 내가 걸어왔던 길을 끝내고 당신에게 가고 있다는 것을 보여줄 수 있을 것 같습니다

모임소개  |  로그인